Ce pedeapsă a primit bărbatul din Arad care a ucis-o pe Antonia, feţita iubitei sale

9 martie 2022 15:31   Național
Ultima actualizare:

Ucigașul Antoniei, fetița de 4 ani din Arad omorâtă, dusă într-un gemeantan pe un câmp și incendiată cu acetonă, și-a aflat pedeapsa. 17 ani și 4 luni va sta după gratii Beniamin Crișan, nimeni altul decât tatăl vitreg al copilei. 

Tribunalul Arad l-a condamnat pe Beniamin Crișan, miercuri (9 martie 2022), la 16 ani și 8 luni de închisoare pentru violență în familie în forma infracțiunii de omor și 2 ani pentru profanare de cadavre sau morminte. Bărbatul va executa pedeapsa cea mai grea, la care s-a adăugat o treime din a doua pedeapsă, adică 8 luni, rezultând 17 ani și 4 luni de închisoare.

Instanța a mai admis acțiunea civilă exercitată de părinții victimei. Aceștia au solicitat daune morale în valoare de 1 milion de euro (mama), respectiv 500 de mii de euro (tatăl). Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Cum s-a petrecut crima

La sfârșitul lunii octombrie, Beniamin Crișan (23 de ani) a omorât-o pe Antonia, fiica iubitei sale, după ce a lovit-o de două ori cu capul de perete. A încercat să o resusciteze, însă fără rezultat. Atunci a decis să scape de cadavru. A pus trupul neînsuflețit al copilei într-un geamantan, a luat un taxi și a mers până la marginea unui cimitir, unde a aruncat trupul fetiței și a încercat să-l incendieze cu acetonă.

La momentul comiterii crimei, tânărul se afla în locuință doar cu cei doi copii ai iubitei. Femeia era la spital, unde a născut un copil, tatăl fiind chiar cel care i-a omorât fata.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de un bărbat care își plimba câinii în zonă. Nimeni nu anunțase dispariția vreunui copil care să aibă caracteristicile Antoniei. Însă, după ce poza ei a fost dată publicității, o persoană a recunoscut-o și a anunțat Poliția. Informațiile primite i-au condus pe anchetatori până la ușa tânărului și a concubinei acestuia.

Tânărul nu a recunoscut crima, ci a susținut varianta accidentului: că Antonia căzuse în baie și se lovise la cap. A doua zi după ce fusese reținut, tânărul a recunoscut ce a făcut, precizând că a fost sub influența drogurilor.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Mai multe