Ce s-a descoperit în urma expertizei făcute pe înregistrarea cu Pomohaci

20 august 2017 19:44   Național
Ultima actualizare:

Scandalul în care Cristian Pomohaci este cap de afiș este departe de a se fi terminat. Deși a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română, Pomohaci continuă să cânte și să strângă o mulțime de oameni la spectacolele sale. Oamenii s-au împărțit în tabere: sunt unii care-l apară până-n pânzele albe, dar alții care îl blamează în urma acuzațiilor de pedofilie.

Înrergistrarea care a apărut acum ceva timp, cu o conversație între Pomohaci și Flaviu, un băiat care susține că era minor când a întreținut relații sexuale cu preotul-cântăreț, a fost trimisă la expertizat, iar recultatele, prezentate în direct la România Tv sunt de-a dreptul șocante. 

"Aceasta expertiză s-a facut într-un mod foarte serios, pe înregistrarea de 22 de minute. Un reputat laborator european a dat o hârtie care spune foarte clar ca această înregistrare a suferit 28.000 de modificări", sustine Florina Gliga, cea care a comunicat rezultatul în direct la televizor. Femeia a refuzat să arate documentul.

"Este o prostie. Numai să le numeri, 28.000 de intervenții pentru ce? Ce suntem aici? 1000 pe minut", a spus Luis Lazarus.

Mai multe