Ce s-a întâmplat cu agresorul jurnalistei B1 TV la "plimbarea pentru libertate"

11 august 2014 9:47   Național
Ultima actualizare:

"Plimbarea pentru libertate", instrumentată de către reprezentanţii postului Antena 3 după condamnarea lui Voiculescu, s-a transformat într-o adevărată răzmeriţă.

Deşi se voia o simplă plimbare liniştită, cei adunaţi pe lângă Palatul Cotroceni numai paşnici nu au fost. Aşa se face că o jurnalistă de la postul B1 TV a fost bătută de către bătrânii care au văzut-o. Tânăra nu făcea altceva decât să transmită de la faţa locului, moment în care a primit un picior în spate. Ulterior, oamenii au început să o lovească fără milă.

Intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor a mai calmat spiritele, iar unui dintre agresori, cel care a lovit-o pe fată în spate, a fost dus la secţie, după ce a fost identificat.

"Directia Generala de Poliție a Municipiului Bucureşti este împuternicită să facă următoarele precizări: Poliția Capitei a identificat în cursul acestei seri (duminică, n.red.) agresorul jurnalistului unui post de televiziune. Acesta a fost condus la sediul Secției 22 în vederea continuării cercetărilor. Pentru identificarea persoanei, Poliția Capitalei a beneficiat şi de sprijinul Jandarmeriei Romane", se arată într-un comuniat al Poliţiei Capitalei. 

Mai multe