Ce s-a întâmplat cu fetiţa care a ajuns cea mai tânără mamă din România

15 septembrie 2017 13:53   Național
Ultima actualizare:

Claudia a născut o fetiţă în anul 2011, pe când avea doar 12 ani. Între timp, viaţa ei s-a schimbat la 180 de grade după ce a terminat şcoala.

În urmă cu şase ani, ştirea că o fetiţă de 12 ani a născut a făcut înconjurul ţării. Deşi inclusiv ea era doar o mână de om, rolul de mamă nu a speriat-o deloc. Dimpotrivă. Şi-a iubit atât de mult fetiţa, de cum a văzut-o prima oară, încât şi-a promis că va face totul ca să-i fie bine. Drept urmare s-a ambiţionat să termine şcoala, ca să se poată angaja, mai ales că situaţia financiară a familiei ei nu era deloc roz. 

"Claudia lucrează ca agent de vânzări pentru o companie de cosmetice. La îngrijirea fetiţei o ajută şi mama ei, cât ea este la muncă", susţine un apropiat al fetei .

Cât îl priveşte pe bărbatul care a lăsat-o însărcinată, acesta a fost eliberat din închisoare după ce a fost condamnat pentru sex cu minori, şi acum trebuie să plătească daune de 60.000 de euro, însă acest lucru nus e va întâmpla prea curând, deoarece este mult prea sărac. 

Mai multe