Ce sexy iese Udrea la terasă! FOTO EXCLUSIV

16 august 2015 22:01   Național
Ultima actualizare:

Vara şi iubirea îi priesc Elenei Udrea la maximum! Fotoreporterii Click! au surprins-o pe fosta candidată la Preşedinţie pe terasa unui restaurant de lux din Capitală. Blonda de 42 de ani a reuşit din nou să atragă toate privirile.

O rochiţă neagră scurtă, cu decolteu adânc, manichiură de un roz foarte vesel şi o pereche de sandale „gladiator”, argintii, cu barete pe toată gamba. Aceasta este ţinuta pe care Elena Udrea a ales-o în urmă cu câteva zile pentru o ieşire relaxantă la terasă, alături de câţiva amici. Fostul ministru pare mai în formă ca niciodată: foarte bronzată, după ce a mers aproape în fiecare weekend la mare, cu o siluetă de invidiat, corp tonifiat şi zâmbet larg, semn că a lăsat în urmă amintirea celor aproape trei luni de închisoare.

Elena Udrea umblă mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată

Din luna mai încoace, de când a revenit acasă, Udrea a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-şi recăpăta forma care a făcut-o celebră printre personajele din politica românească. 

În plus, s-a afişat şi cu noul iubit, semn că a “înflorit” şi pe partea sentimentală. Relaxată, ea a petrecut mai bine de o oră şi jumătate la un restaurant de fiţe din zona Floreasca din Capitală. A discutat afaceri, s-a amuzat, a mâncat o salată şi s-a răsfăţat cu un vin roşu, dar şi cu o băutură acidulată, la care a cerut şi „extra” lămâie. La plecare, Elena „s-a blindat” cu o pereche de ochelari de soare uriaşi, care s-o apere de soarele ucigător al amiezii.

Mai multe