Ce şi-a aranjat fetele avocatul şpăgar!

19 martie 2014 20:26   Național
Ultima actualizare:

Tatăl surorilor Ingrid şi Vanda Vlasov a încurcat-o! Mihail Vlasov, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a fost arestat, ieri, pentru 29 de zile. El este acuzat că ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta să câştige un dosar de arbritraj.

Un tip plin de bani, care a trecut prin tot felul de funcţii importante, dar care n-a ţinut să apară prea mult în faţa camerelor de luat vederi, preferând să învârtă afacerile din umbră.

Fiicelor sale gemene, însă, Ingrid şi Vanda Vlasov, le-a plăcut întotdeauna în lumina reflectoarelor, fiind mult mai cunoscute decât tatăl lor, Mihail Vlasov (70 de ani).

Ingrid Vlasov: A ajuns mare creatoare de modă la Paris

Tăticul a avut mereu grijă ca fetele să nu ducă lipsă de nimic şi să-şi găsească fiecare drumul în viaţă. Cu puţin ajutor, e adevărat. Aşadar, mai întâi, a căsătorit-o pe Vanda cu un ministru liberal, la acea vreme.

E vorba de fostul ministrul de interne Cristian David. Apoi, Vanda, de meserie jurist, a fost numită prim-vicepreşedinte al Curţii de Arbitraj de la Camera de Comerţ şi Industrie a României, instituţie condusă chiar de tatăl său. Pe de altă parte, Ingrid a ajuns creatoare de modă la Paris, unde trăieşte împreună cu soţul său, fostul manechin Marian Nedelcu, şi cu fiica lor de 9 ani.

Vanda Vlasov: Este căsătorită cu fostul ministru de interne Cristian David

Ieri, "visul" a cam luat sfârşit, după ce Curtea de Apel Bucureşti a hotărât ca avocatul Mihail Vlasov să fie arestat pentru 29 de zile, pentru că ar fi cerut unui om de afaceri un milion de euro pentru a-l ajuta să câştige un dosar de arbitraj, iar marţi a primit de la acesta 200.000 de euro din suma cerută.

Originar din Iaşi, Mihail Vlasov a fost de toate la viaţa lui: deputat, judecător, avocat, socru de ministru, om de afaceri, jucător la ruletă. A avut o legătură foarte strânsă cu grupul PNL de la Iaşi, oraş în care gurile rele spun că locuieşte într-o vilă cu paznic la poartă. Are ce apăra: acum câţiva ani declara că deţine bijuterii şi tablouri de 800.000 de euro.

Înainte de Revoluţie, Vlasov a fost acuzat că a primit 70.000 de lei pentru un proces de la Focşani. Vlasov a stat doi ani în închisoare pentru luare de mită.

Mai multe