Ce simbolizează elementele care au decorat tortul fabulos de la nunta fostului principe Nicolae

5 octombrie 2018 8:58   Național
Ultima actualizare:

Fostul Principe Nicolae şi Alina Binder, care s-au căsătorit pe 30 septembrie în Sinaia, au avut un tort special, realizat de o cofetărie specializată în deserturi cu design unicat.

Mai mult, atelierul este cel care a adus în exclusivitate în România tortul preferat al Reginei Elisabeta şi al Curţii Regale a Marii Britanii. Acelaşi tort a fost ales şi pentru nunta Prinţesei Diana cu Prinţul Charles.

„Fiecare element în parte al acestui tort de nuntă spune o poveste despre cuplu. Tortul a fost învelit cu glazură de zahăr cu aspect de broderie, inspirată din portul tradiţional al bunicii miresei. A fost pictat manual cu vopsea comestibilă, având ca inspiraţie picturile Reginei Maria a României. Pe tort se regăseşte şi monograma frumosului cuplu. Tortul a fost decorat cu flori de zahăr şi fructe de pădure“, se arată în descrierea făcută de cofetărie, pe pagina de Facebook. „Avem o înaltă apreciere pentru dedicarea şi profesionalismul fiecăruia dintre cei cu care am colaborat. Vă mulţumim călduros că ne sunteţi alături!“, a scris fostul principe Nicolae pe Facebook.  

Mai multe