Ce spune Elena Udrea despre noul bărbat din viaţa ei

27 iunie 2015 14:06   Național
Ultima actualizare:

Fostul ministru Elena Udrea a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de Valentin, un tânăr cu zece ani mai mic, precizând că acesta i-a fost alături şi în perioada în care s-a aflat în arest preventiv.

Elena Udrea a fost filmată de paparazii într-un restaurant de lux din Capitală, alături de Valentin, care se pare că ar fi iubitul ei.

Într-o atmosferă romantică, Udrea şi bărbatul s-au privit încontinuu, s-au mângăiat şi chiar s-au sărutat, fără să le pese de privirile celor de jur. Aceştia au petrecut mai bine de o oră în restaurant, iar la final au plecat ţinându-se de mână.

„Au trecut doi ani de când am divorţat şi, vă marturisesc sincer, mă bucur că am un bărbat ca Valentin lângă mine. Eu sunt o persoana care crede în dragoste. El este omul care s-a aflat alături de mine în cea mai grea perioada a vieţii mele, într-un moment în care prieteni vechi au ales să se indepărteze, să se dezică de mine. A fost la mine în vizită, la arest, şi m-a susţinut permanent", a spus Elena Udrea.

Află celelalte detalii pe Adevarul.ro!

Mai multe