Ce tare! A apărut cardul care-ţi taie nota de plată la restaurant (P)

12 iulie 2013 10:33   Național
Ultima actualizare:

Cardul KillTheBill poate fi comandat online de pe www.killthebill.ro, îl primeşti prin curier acasă sau la birou şi poate fi folosit imediat.  Vine împachetat într-un bon de restaurant, pe care de cum îl rupi te-ai şi eliberat de preţurile umflate. Cel puţin aşa se laudă cei care l-au lansat.

Nu ne-a venit să credem că există în România un card de reduceri care să meargă în atât de multe locuri, aşa  că l-am pus la test pe. KillTheBill fix în centrul  Bucureştiului.

Prima oprire,  la o terasă unde am băut o bere  rece la vreo trei lei şi ceva. Deci funcţionează! Am sunat un prieten, i-am spus că fac cinste, şi după ce s-a convins că nu m-a bătut prea tare soarele a venit după mine.

Am găsit repede un restaurant pe lângă Universitate unde acceptau cardul KillTheBill. Luxul costă. Dar tot puţin cu KillTheBill. De data asta am dat  5 lei pe o bere bună şi de 21 de lei am luat un platou tradiţional pentru doi, pe care nu am reuşit să-l terminăm.

Faza tare la KillTheBill este că nu taie doar bonul posesorului ci şi al prietenilor săi. M-am uitat în lista lor şi sunt locuri unde poţi veni chiar cu toată gaşca pentru a te distra cu preţuri mai mici cu cel puţin 20%, indiferent de ora din zi cand il folosesti.

Cum cardul KillTheBill costă doar 25 de lei, e suficientă o singură ieşire în oraş pentru a uita că te-a costat vreodată ceva. Apoi vin economiile. Şi îţi permiţi să faci şi cinste.

Mai multe