Ce tare! Liceenii au prezis că se schimbă Guvernul!

5 iulie 2016 20:31   Național
Ultima actualizare:

Din joacă, absolvenții de liceu care dau acum probele de Bac au prezis că va schimba Guvernul. La întrebarea ”ce ne pică luni?”, adică la proba de Română, 21% dintre internauți au spus că se schimbă Executivul.

S-au jucat duminică, 3 iulie, pe Internet. Absolvenții de liceu, aflați în plin examen de Bac, au făcut duminică 3 iulie, un sondaj ad-hoc pe Internet, cu întrebarea: ”ce ne pică luni?” (n.r. la proba scrisă de Română). Nu au ghicit nici unul subiectele de luni, dar 21% au spus că pică Guvernul!

”Eu v-am spus duminică că sunt şanse de 21% să pice Guvernul! Nu am fost departe, a picat ministrul educației”, s-a lăudat Horia Onița, președintele Consiliului Național al Elevilor, și el în ”focurile” examenului.

Într-adevăr, el a postat luni dimineață pe Facebook rezultatul sondajului:

”Sunt următoarele șanse:- 30% pică „Iona”.- 21% pică Guvernul.- 18% pică Caragiale.- 15% pică Bacovia.- 5% pică curentul.- 3% pică Lovinescu.- 2% pică sistemul de învățământ.- 1% pică România din UE.Restul de 3% se împarte proporțional între celelalte opere.””Vă asigur că sondajul meu, oricum ar fi, e mai legitim decât toate balivernele de pe grupuri, site-uri, forumuri și altele”, a spus Horia Onița, absolvent al Colegiulu Național ”Emanuil Hojdu” din Oradea.

Mai multe