Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la Blaj, la întâlnirea cu Papa

2 iunie 2019 17:38   Național
Ultima actualizare:

Carmen Iohannis a ales de această dată să poarte o ținută asemănătoare celei cu care s-a prezentat la întâlnirea Papei de pe 31 mai la București, atunci când l-a întâlnit pentru prima oară pe Suveranul Pontif. În cealaltă tabără a ținutelor s-a poziționat Viorica Dăncilă care a ales să îmbrace o rochie neagră și sobră.

Carmen Iohannis a ales să poarte pe 2 iunie, la Blaj, o ținută deschisă la culoare. Soția președintelui României a purtat o richie din mătase cu croială simplă şi elegantă, până la genunchi, de culoare bleu ciel, cu mâneci trei sferturi. Pentru a conferi ținutei un plus de culoare, ea a încălțat o pereche de pantofi stiletto albi, cu vârful crem, şi o poşetă în aceeaşi nuanţă, ochelari de soare şi un medalion cu o cruciuliţă. Şi Klaus Iohannis s-a asortat cu soţia sa, purtând o cravată de aceeaşi culoare cu a rochiei ei.

Eli Lăslean, designerul care a semnat ţinutele, a declarat că prin intermediul acestei nuanţe soția președintelui şi-a dorit să transmită „seninătate“.

Viorica Dăncilă a optat în schimb la o ținută mai sobră, la o rochie neagră. Viorica Dăncilă a îmbrăcat o rochie neagră, până la glezne, cu pliuri în partea de jos şi la mâneci, cu aplicaţii în formă de lanţ argintiu, la care a asortat o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă şi o broşă mare, potrivit adevărul.ro.

Ce a spus designerul lui Carmen Iohannis despre ținutele pregătite pentru întâlnirile cu Papa

„Ţinuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment şi am vrut să transmitem, totodată, şi un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanţă rafinată şi serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, uşor, confortabil, cu un croi şi o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în acelaşi timp conferă şi o notă de austeritate. Este o eleganţă discretă ce o şi caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ţinută. Doamna Iohannis şi-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte“, a declarat Eli Lăslean pentru Click!, referitor la apariţia Primei Doamne de vineri, 31 mai.

Mai multe