Ce trist! Stela Popescu, pomenită doar de 7 persoane

13 ianuarie 2018 13:22   Național
Ultima actualizare:

A fost o zi tristă, astăzi (13 ianuarie). Pe o vreme rece și vânt nebun, a avut loc pomenirea marei actrițe Stela Popescu, care ne-a părăsit în 24 noiembrie. Au fost la cimitir doar șapte persoane.

Din pricina sărbătorilor, parastasul de 40 de zile de la moartea artistei Stela Popescu a avut loc cu întârziere, în această dimineață (13 ianuarie), de la ora 11.45, la Cimitirul Cernica.

De organizare s-a ocupat fiica adoptivă a marei artiste, Doinița Maximilian.

Din păcate, la slujba de pomenire a fost prezent doar partenerul de scenă al actriței, Alexandru Arșinel, șoferul teatrului, Doinița Maximilian și alte trei persoane.

Au zăbovit circa 20 de minute la mormântul Stelei Popescu, atât cât a durat slujba religioasă. Arșinel a venit îmbrăcat lejer, în pantaloni de trening și a fost nevoit să tragă pe cap gluga jachetei, din cauza frigului și a vântului.

În total, cu preotul care a ținut slujba, au participat la acest moment trist șapte persoane.

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, la 24 noiembrie. Actrița a fost găsită prăbușită în holul casei de către fiica sa, Doinița Maximilian. Stela Popescu a încântat milioane de români, dar a murit singură. A fost condusă pe ultimul drum de mii de oameni.

Mai multe