Cea mai amuzantă declaraţie de dragoste îi aparţine unui român

30 august 2014 0:48   Național
Ultima actualizare:

O tânără de 16 ani din Gherla a rămas profund impresionată de declaraţia de dragoste inedită pe care a primit-o din partea iubitului ei. Cici (17 ani) şi Daiana (16 ani) sunt împreună de 8 luni, dar cei doi trăiesc o poveste de dragoste pătimaşă.

Potrivit Gherleanul.ro, cei doi iubiţi au aniversat 8 luni de relaţie, prilej pentru care Cici s-a gândit să îi facă o surpriză iubitei sale. Mesajul “O să te iubesc până când Tom îl prinde pe Jerry” a fost inscripţionat pe o pânză pe care a agăţat-o în balconul acesteia.

Daiana a rămas emoţionată de declaraţia primită de la Cici şi a postat o poză cu mesajul de dragoste pe o reţea de socializare: “ Cel mai bun iubit. Mulţumesc!“.

Cici a declarat că se gândea de ceva vreme să îi facă o astfel de surpriză iubitei sale: “Îmi place să fiu un tip romantic, îmi place să fac chestiile astea drăguţe; ştiu că sunt mai rare şi pentru ca relaţia să ţină trebuie să-i dovedeşti partenerului că-l iubeşti. Aşa că mi-am zis că merită să îi fac o astfel de surpriză“.

Mai multe