Cea mai emoționantă imagine după moartea lui Corneliu Vadim Tudor

15 septembrie 2015 13:52   Național
Ultima actualizare:

Pe pagina oficială de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor a fost publicată o imagine emoționantă, imediat după anunțul morții lui. În fotografie, tribunul apare alături de părinții săi.

Fondatorul Partidului România Mare a încetat din viață, luni (14 septembrie), după ce a suferit un infarct. Tribunul avea 65 de ani. Mai multe personalități din politică și-au exprimat îndurerarea, printre care și Ion Iliescu. Cu toate acestea, cele mai emoționante reacții le-a stârnit o imagine, publicată după moartea tribunului.

Fotografia, pusă chiar pe pagina lui de Facebook, i-a emoționat pe români. În imaginea alb-negru, Corneliu Vadim Tudor o sărută pe frunte pe mama lui.

“Acum, Corneliu Vadim Tudor se va reîntîlni cu iubiţii lui părinţi”, se arată în descrierea imaginii, de pe rețeaua de socializare.

Imaginea i-a îndurerat pe mulți simpatizanți ai fondatorului PRM. Fotografia a strâns peste 5.000 de aprecieri și sute de comentarii. Corneliu Vadim Tudor va fi înmormântat joi (17 septembrie), la ora 12.00, la Cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare.

Viața lui Corneliu Vadim Tudor, în imagini

Mai multe