Cea mai puternică versiune Dacia Duster, pe piaţa arabă

1 iulie 2011 13:06   Național
Ultima actualizare:

Şeful Dacia, Jérôme Olive, a anunţat că producătorul auto a exportat, anul acesta, două unităţi Duster cu motor pe benzină de 2 litri şi 140 de cai putere. Producătorul auto nu are planuri de aducerea acestei versiuni pe piaţa auto din România pentru că nu există cerere, informează 0-100.ro.

"Există mai multe proiecte pentru evoluţia motorizărilor Duster - atât în România cât şi în alte ţări - şi le adaptăm în funcţie de solicitările clienţilor şi de contextul din fiecare piaţă. Se vor face adaptări ale motorizărilor în acest sens şi este vorba de ţări din peninsula arabă", a declarat Jérôme Olive, întrebat pe ce pieţe va apărea modelul Duster de 140 de cai putere.

Potrivit şefului Dacia, nu există planuri de lansare a maşinii Duster cu motor puternic pe piaţa locală. "Fiecare ţară are particularităţile ei, în acest moment nu e vorba de a exclude sau nu anumite ţări, ci de a răspunde cererii în anumite pieţe. Dacă e o cerere puternică într-o anumită ţară, încercăm să răspundem, însă clientul român nu cere în momentul de faţă aşa ceva", a afirmat Jérôme Olive.

Mai multe