Cea mai recentă aroganță a lui Victoraş Micula: şi-a spălat pneurile bolidului cu şampanie scumpă

18 noiembrie 2020 20:40   Național
Ultima actualizare:

A făcut-o din nou lată! Victo­raş Micula, care a postat un filmuleţ în care îşi spală pneurile maşinii, un Lamborghini Urus, cu şampanie „Moët&Chandon”, a fost criticat în presa franceză.

Fiul omului de afaceri Viorel Micula a folosit, pentru a-şi splăla cauciucurile, o şampanie al cărei preţ pleacă de la 170 de lei, arată adevărul.ro.

Jurnaliştii de la ohmymag.com au comentat dur: „În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri şocante. E cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui afacerist ro­mân al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane $”.

Francezii au remarcat că Micula „e foarte activ pe reţelele sociale, distribuind zilnic fotografii şi videoclipuri, spre deliciul abonaţilor săi. Doar că acum a mers prea departe.

Ultima sa postare a generat multe comentarii, pentru că îl vedem curăţând roţile maşinii sale cu şampanie.

Şi atenţie, nu orice şampanie, ci faimoasa şampanie Moët& Chandon! În videoclipul său, îl auzim spunând: «Eram curios care şampanie va curăţa cel mai bine anvelopele de pe Lamborghini. De asemenea, nu uitaţi masca de protecţie. Va fi utilă»”.

Mai multe