Cele trei mame care au bătut un elev au fost reținute

1 februarie 2018 10:03   Național
Ultima actualizare:

Cele trei femei au agresat un elev de clasa a V-a pe holul unei școli din Constanța. Mama victimei a făcut plângere la Poliție, iar agresoarele au fost reținute.

magini de o violență ieșită din comun au fost surprinse într-o şcoală din Constanța. Două mame sunt filmate în momentul în care îl bat pe un elev de clasa a V-a, la rândul lui reclamat pentru violenţe împotriva colegilor.

Deşi are 14 ani, băiatul a repetat clasa a V-a pentru că până anul trecut a locuit în Siria, la tatăl său, iar studiile făcute acolo nu i-ar fi fost echivalate în România. În plus, potrivit celor de la Inspectoratul Şcolar Constanța ar fi un elev cu probleme. În încăierare, a fost prinsă şi sora lui, o fată de 16 ani, care a încercat să îl salveze.

Declararația elevului atacat: “Eu eram la etajul doi şi vorbeam cu doi băieţi şi, dintr-o dată, una dintre mame a venit prin spatele meu şi m-a lovit cu ceva în cap. Nu am mai văzut nimic, am  căzut pe jos, am crezut că m-au atacat nişte copii, nu mi-am dat seama că erau nişte doamne. Chiar alaltăieri am mers acasă cu mama copilului şi cu el şi râdeam pe drum.”

Mai multe