Celebra geacă de piele Top Gun a ministrului Vela va fi scoasă la licitație. Când se va întâmpla

21 iunie 2020 11:54   Național
Ultima actualizare:

Ministrul de interne Marcel Vela a anunțat că la sfârșitul pandemiei își va scoate la licitație geaca neagră din piele, pe care a și personalizat-o cu numele său în urmă cu două luni.

Purtată ori de câte ori făcea declarații de presă în care anunța ordonanțe militare în timpul pandemiei cu coronavirus, geaca tip Top Gun a devenit celebră după ce ministrul Vela și-a inscripționat numele pe ea. Sâmbătă, în timpul unei discuții cu presa, referitoare la inundațiile din Caraș-Severin și Timiș, acesta a anunțat că o va scoate la licitație, imediat ce ieșim din pandemie, scrie Mediafax.

Afirmația ministrului a venit în contextual în care, în cadrul conferinței de presă, văzând o jurnalistă care nu purta mască, i-a cerut să o pună, altfel nu vor începe discuțiile. După această remarcă, discuția a devenit savuroasă.

Unul dintre ziariștii prezenți i-a spus, în glumă, lui Marcel Vela că pentru a se conforma colega, el trebuie să dea jos geaca tip Top Gun. Răspunsul ministrului a venit imediat: „O s-o scot la licitație după pandemie și o să dau banii la casele de copii”.

Geaca din piele de tip Top Gun cu care ministrul de interne a apărut în declaraţiile publice are etichetă cu numele său lângă tricolorul şi stema României.

Citește și:

Secretul din spatele gecii de piele a ministrului Marcel Vela

VIDEO Comorile neștiute ale lui Marcel Vela. Fiicei i-a făcut nuntă de prințesă, iar pe nepoată o adoră

Mai multe