Cerşetorul cu valută şi-a tunat bicicleta

16 martie 2014 19:48   Național
Ultima actualizare:

Am văzut maşini fel de fel tunate, biciclete nu. Până acum! Viorel, cerşetorul care primeşte chiar şi valută, a făcut senzaţie, ieri, pe Calea Victoriei. A venit la ”serviciu“ pe două roţi ieşite din comun.

Era ora 16.00 când celebrul cerşetor Viorel (36 de ani) a ajuns la muncă. Nu pe jos, ci pe o bicicletă tunată. Şi-a pus pe ea mai multe becuri, nişte faruri, două oglinzi, claxon şi două coşuri. În plus, pe spiţele de la roata din faţă şi-a aplicat nişte figurine colorate în roşu, galben şi albastru.

În urmă cu doi ani,tânărul ne-a arătat euro pe care i-a primit în ziua aia

A "parcat" pe Calea Victoriei, din Capitală, dar de teamă că va rămâne fără bicicleta-minune, acesta a legat-o cu un antifurt de un stâlp.

Înainte să înceapă să cerşească, s-a întins din toţi rărunchii

A mers apoi tacticos până la semafor şi, în timp ce aştepta să se facă verde, Viorel s-a pregătit pentru o nouă zi de cerşit. S-a întins de parcă atunci s-ar fi trezit din somn. De data asta, avea la el pancarta cu iconiţe.

Imediat, a pornit printre maşinile oprite la semafor

De obicei, flutură în intersecţie câte un carton pe limba fiecăruia. Aşa se face că după o zi de cerşit se alege nu doar cu lei, ci şi cu lire turceşti, euro sau leva de la străinii care tranzitează Bucureştiul.

Mai multe