Cinci elevi de liceu, filmaţi în timp ce fac sex în internat. S-a întâmplat în Bistriţa

7 decembrie 2014 12:16   Național
Ultima actualizare:

Cinci copii, elevi de liceu, s-au filmat în timp ce făceau sex chiar în camera de internat în care stăteau.

Întâmplarea a avut loc în Bistriţa, după ce se dădea stingerea în internat. Pentru amuzament, elevii s-au filmat în timp ce făceau sex oral, scrie romaniatv.net.

Cei cinci copii, ce provin din familii dezbinate sau cu părinţi plecaţi în străinătate, au fost mutaţi disciplinat la o altă şcoală. Toată grozăvia s-a aflat în momentul în care unul dintre ei a început să aibă un comportament ciudat şi, luat la întrebări, a recunoscut totul.

Unul dintre copii a făcut sex pentru ţigări

Se pare că cel care i-a angrenat pe elevi în această activitate este un adolescent problemă. Acesta a fost crescut o perioadă de o mătusă, după ce tatăl a plecat la muncă în străinătate, iar mama lui a murit.Mătuşa băiatului nu a mai vrut însă să îl ţină, iar acesta a rămas la internatul de la Liceul Silvic din Năsăud. Deşi primea 1.000 de lei pe lună, adolescentul rămânea mereu fără bani. Pentru a obţine ţigări, el obişnuia să le facă colegilor sex oral.

Copilul şi-a dat seama de mai mult timp că ceea ce face nu este normal şi chiar a încercat să discute cu psihologul şcolii, fără a spune însă nimic despre actele sexuale.

Mai multe