Cine a pus WC-ul în drum?

4 aprilie 2012 16:42   Național
Ultima actualizare:

Şoferii care au circulat, marţi după-amiază, pe strada Septimiu Albini din Cluj-Napoca s-au izbit de o toaletă publică ce a apărut, pur şi simplu, în mijlocul şoselei. Imaginea a stârnit râsul trecătorilor.

Şoferii au încetinit, unii au oprit şi chiar au făcut poze. Ba, mai mult, un trecător a verificat dacă toaleta este sau nu ocupată.

La faţa locului a apărut, la un moment, dat şi o patrulă de Poliţie, care a încercat să afle cum anume a ajuns toaleta publică exact în mijlocul drumului. „Investigaţiile" poliţiştilor nu au dat însă roade.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Iulia Perşa, toaleta buclucaşă aparţine societăţii Brantner-Vereş, cea care asigură curăţenia în zona respectivă a oraşului.

„Compania lucrează cu deţinuţi, care mătură străzile. Aceştia poartă după ei şi o toaletă publică, de care au nevoie, firesc, pe parcursul unei zile de muncă", a arătat Iulia Perşa.

Deţinuţii au amplasat toaleta pe locul de parcare al unui locuitor din zonă. Ajuns acasă, acesta s-a înfuriat din cauză că locul său de parcare era ocupat şi a împins toaleta exact în mijlocul drumului.

A durat aproximativ o oră până deţinuţii s-au întors pe strada Septimiu Albini şi şi-au recuperat wc-ul. Se pare că poliţiştii au identificat şoferul nervos că i-a fost ocupată parcarea şi l-au şi amendat pentru gestul său.

Mai multe