Cine e cel cel mai bun chef din România în anul pandemiei. Reinterpretează micii şi ceafa la grătar

31 octombrie 2020 15:51   Național
Ultima actualizare:

Alex Petricean a fost desemnat pentru a doua oară cel mai bun chef din România, la gala organizată de Hospitality Culture Institute. Tânărul antreprenor a mai câştigat această distincţie în 2018. Mai mult, din 2 noiembrie el va împărtăşi reţete şi secrete într-o emisiune la Televiziunea Naţională.

„Deşi ne construim întreaga viaţă visând, murim cu amintiri, nu cu vise. Aşadar, astăzi visez ca peste timp să-mi amintesc. Poate nu e cel mai fericit an şi nici context de premii, dar cumva uneori şi asta ne face să mergem mai departe. Mulţumesc Hospitality Culture Institute, pentru spijinul pe care îl oferiţi industriei noastre, dar mai ales familiei şi tuturor celor ce m-au susţinut în această perioadă, de la prieteni adevăraţi la oaspeţi pătimaşi şi furnizori devotaţi. Mulţumesc din suflet echipei Noua, greu încercată în această perioadă, în special celor ce încă fac parte din echipă, dar şi celor cu care odinioară am împărţit aceeaşi casă“, a spus Alex Petricean.

Din 2 noiembrie, chef Alex Petricean ne invită să privim cu alţi ochi bucătăria românească, în cel mai nou show culinar autohton.

Citește aici despre ce emisiune este vorba, când va fi difuzată și alte detalii despre chef Alex Petricean.

Mai multe