Cine este cea de-a 47-a victimă a tragediei din Colectiv

9 noiembrie 2015 22:29   Național
Ultima actualizare:

Încă o victimă a incendiului din Clubul Colectiv, de pe 30 octombrie, a pierdut lupta cu moartea. Fotograful Liviu Zaharescu, un tânăr din Braşov, a murit luni seară (9 noiembrie), la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Liviu Zaharescu avea 25 de ani şi era din Braşov. Absolvise Facultatea de Marketing a Academiei de Studii Economice Bucureşti şi lucra, din 2010, ca fotograf de concerte pentru publicaţia Let's Rock România.

El se afla cu iubita în Colectiv, pe 30 octombrie, la concertul trupei Goodbye to Gravity. Liviu a fost internat în aceea seară la Spitalul de Arşi, în stare critică. El avea arsuri pe o mare suprafaţă din corp şi pe căile respiratorii, conform mediafax.ro.

"A murit pacientul care era în starea cea mai gravă dintre toți", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arși, medicul Adrian Stănculea.

47 de morţi în urma tragediei

Luni seară, la ora 22.00, numărul morţilor în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 47. În noaptea de 30 octombrie, 27 de persoane au murit. În cele zece zile care au urmat au mai murit 20 de oameni, 13 doar în weekendul 7-8 noiembrie. 

Printre morţi se numără şi trei membrii ai trupei Goodbye to Gravity, chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, care au murit în seara incendiului, şi bateristul Bogdan Enache, care a murit în timp ce era transportat spre Olanda, duminică seara (8 noiembrie). Solistul Andrei Găluţ a fost dus la o clinică din Olanda, iar basistul Alex Pascu este internat la Spitalul Floreasca. 

Mai multe