Cine este fiul ”adoptiv” al lui Becali pe care l-a scos din sărăcie. ”Îi datorez totul”

9 august 2017 10:14   Național
Ultima actualizare:

Povestea de viața lui Marian Ursea l-a impresionat profund pe Gigi Becali, care în 2012 l-a luat sub aripa sa și l-a ajutat mai mult decât ar fi sperat vreodată băiatul. Cu ajutorul afaceristului, tânărul din Breaza a ajuns un licean în toată firea și mărturisește că îi datorează totul lui Becali.

La numai 10 ani, Marian Ursea a dus pe umerii lui greutăți pe care abia le duce un om matur, în toată firea. A trăit într-un bordei care dădea să cadă peste el și a supraviețuit din mila localnicilor. Rămas în grija bunicii după ce tatăl lui s-a spânzurat, iar mama lui l-a abandonat, Gigi Becali l-a luat pe el și bunica sa și i-a mutat într-o casă cumpărată de el pe care a dat 17.000 de euro cash.

"De acum eu sunt tatăl tau și n-o să-ţi lipsească nimic!”, i-a promis Gigi Becali și s-a ținut de cuvânt. După ce l-a numit pe micuț fiul lui adoptiv, acesta a avut grijă să nu-i lipsească nimic, mai ales că a aflat despre el că este foarte credincios și merge săptămânal la biserică. Afaceristul i-a cumpărat haine, calculator, mâncare, rechizite și i-a angajat chiar și o bonă.

După ce bunica sa s-a stins din  viață, Marian a rămas în grija bonei plătite Becali. Întreaga comunitate îi este alături și este mereu încurajat de localnici. Adolescentul nu uită persoanele care l-au ajutat și încă îl ajută și le este pe deplin recunoscător, iar latifundiarul se află în capul listei.

”Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”A declarat Marian Ursea, potrivit bzi.ro.

Mai multe