Cine este în balcon? A, e «doar» un camion!

21 martie 2014 19:52   Național
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie spectaculos a avut loc, joi seara, în Reşiţa. După ce a făcut praf patru maşini, un tir înmatriculat în Rusia a intrat într-un bloc. Panică pe o stradă din Reşiţa.

Scăpat de sub control, un ditamai tirul a făcut prăpăd. Autotrenul venea dinspre centrul municipiului Reşiţa, a  pătruns pe contrasens, a intrat pe trotuar şi s-a oprit în balconul de la parterul unui bloc.

Femeia care locuia în apartamentul de la parter şi fiul ei au scăpat numai cu o sperietură zdravănă

Speriaţi, locatarii au ieşit afară să vadă ce a provocat bubuitura pe care o auziseră. Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au oprit imediat alimentarea cu gaze în scara blocului pentru a evita producerea unei explozii. Deşi imaginile de la locul accidentului prevesteau o tragedie, nimeni nu a fost grav rănit.

„Au fost aduse trei victime ale unui accident rutier, starea lor fiind relativ bună, nefiind puse în pericol funcţiile vitale. Acestea prezentau anxietate foarte mare, traumatism cranio-cerebral, în toate cele trei cazuri, adică, un şofer de taxi şi două femei", a anunţat Anton Ursu, medic în cadrul UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa. 

Mai multe