Cine este iubita lui Remus Cernea, cu care a făcut show în Parlament

1 martie 2016 9:57   Național
Ultima actualizare:

Remus Cernea (41 de ani) este cunoscut drept unul dintre cei mai nonconformiști deputați din Parlament. Este inițiatorul unui proiect de lege prin care a dorit să legalizeze căsătoriile dintre persoanele de același sex, proiect respins, ulterior, de senatori și deputați.

Totuși, Cernea nu se dă bătut în privinţa parteneriatului civil. Acesta a depus pentru a doua oară proiectul, luni (29 februarie), iar pentru a arăta că este susținut de iubita lui, a făcut un gest inedit. Deputatul a cerut-o în căsătorie pe Ioana Stăniloiu, în Parlament, în fața camerelor de filmat.

„O întreb pe Ioana dacă vrea să fie partenera mea civilă”, a spus el, iar iubita lui a acceptat imediat. Ulterior cei doi au împărtășit o serie de săruturi pătimașe, surprinse de camerele de filmat ale mai multor posturi de televiziune.

Cine este Ioana Stăniloiu

Imaginile au fost cu atât mai controversate cu cât Ioana Stăniloiu, acum logodnica deputatului Remus Cernea, este fotomodel. Astfel, nu este un lucru neobișnuit pentru ea să fie fotografiată în ipostaze provocatoare sau în ținute sumare.

Deși cariera ei este orientată spre modelling, Ioana este studentă a Facultății de Psihologie a Universității Titu Maiorescu și a terminat Conservatorul, potrivit stiripesurse.ro.

În plus, conform informațiilor pe care le-a împărtășit pe profilul personal de pe o rețea socială, Ioana a devenit vegană la începutul acestui an, după ce, în 2015, a luat decizia de a renunța la produsele diun carne.

Mai multe