Cine este pilotul de off road, fost campion național, care a murit în accidentul de la Slănic Moldova. Mașina a fost luată de o viitură

19 iunie 2021 20:07   Național
Ultima actualizare:

O veste tragică a venit azi de la Campionatul National de Off-Road, Trofeul Dacii Liberi, care se desfășoară la Slănic Moldova, în perioada 17-20 iunie. Pilotul Adrian Cernea, fost campion național, a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina în râul Oituz. Colegul lui, copilotul Alex Tache, a fost salvat.

Pe pagina de Facebook a evenimentului a fost confirmată vestea tragică și identitatea persoanei decedate. "Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea (40 de ani), a decedat astăzi, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova.Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme. moment în care au fost surprinși de o viitură. Mașina de concurs a fost luată de ape. Copilotul a fost salvat, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform Comisiei Naționale de Off Road".

Președintele FRAS, Norris Măgeanu, este în drum spre locul tragediei

"Concursul a fost întrerupt imediat și în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la fața locului, cât și cu echipaje ISU. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos.Încă din momentul în care a primit primele informații privind dispariția lui Adrian Cernea în ape, Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgență și a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanțe s-a produs tragedia. În acest moment președintele FRAS, Norris Măgeanu, este în drum spre Slănic Moldova.

Mai multe