Cine este tânărul care a murit la Neptun, în timp ce practica kite-surfing: „Nu a fost accident“

8 mai 2021 13:23   Național
Ultima actualizare:

Un tânăr de 36 de ani a fost scos din apele Mării Negre, la Neptun, în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator. Bărbatul practica kite-surfing când a căzut în apă.

Prietenii tânărului sunt șocați de moartea acestuia. Viorel Pleşa avea 36 de ani şi era un împătimit al sporturilor extreme. Venise în Neptun pentru a face kite-surfing, scrie Adevarul.ro. Deşi nu erau valuri, iar tânărul plana aproape de mal, la un moment dat a căzut brusc în apă. Prietenii săi sunt şocaţi: „Lumea noastră iubitoare de apă a avut vânt din belșug, dar totuși a fost o zi tristă. Colegul nostru kiter, Viorel Pleșa, a plătit tributul suprem în valuri, la Mangalia. Nu a fost accident, posibil un atac de cord. Vânt bun oriunde vei naviga, ridere!“, a scris Ion Dumitraşcu pe Facebook.

Vezi imagini cu tânărul Viorel Pleşa, pe www.adevarul.ro

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că victima avea 36 de ani, era din judeţul Ilfov şi făcea kite-surfing. La un moment dat, el a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Mai multe