Cioacă a recunoscut că o înşela pe Elodia

30 aprilie 2013 15:35   Național
Ultima actualizare:

Dezvăluire bombă în faţa magistraţilor! Cristian Cioacă a declarat cu mâna pe Biblie că şi-a înşelat soţia, lucru pe care i-l mărturisise Elodiei chiar în ziua dispariţiei acesteia. După destăinuirea poliţistului, cei doi deciseseră să divorţeze.

Nu a mai apucat să se despar­tă oficial, pentru că avo­cata Elodia Ghinescu a dispărut de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007, la câteva ore după ce soţul său, Cristian Cioacă, îi spusese că are o amantă.

"Începusem o re­laţie şi aşa am considerat că este normal şi firesc. Amândoi eram de acord cu divorţul, dar nu s-a discutat nimic despre partajul bunurilor. Pe 29 august am discutat singura dată cu Elodia despre un eventual divorţ, asta pentru că aveam o relaţie cu altcineva şi ea a fost de acord cu asta. Ştiam că mă înşela, dovada sunt e-mail-urile în care ea spune cu cine a fost în Dubai. De asemenea, concediile le-a petrecut împreună cu acel bărbat. Chiar şi în vara anului 2007 au fost împreună în vacanţă, fără copii. Niciodată Elodia nu s-a interesat de ceea ce ­făcea copilul în ţară, la părinţii mei", a declarat Cristian Cioacă, potri­vit Mediafax.

După audierea poliţistului, pentru prima dată au fost supuşi tirului de întrebări şi primii martori în procesul în care Cioacă e acuzat de uciderea soţiei sale. Corina Morgovan, una dintre prietenele Elodiei, a confirmat cele spuse de poliţistul aflat în arest. Ea a declarat că ştia despre problemele de cuplu ale amicei sale, dar nu crede în ruptul capului că Elodia ar fi fost în stare să-şi părăsească copilul. Martora a mai spus că Elodia i-a mărturisit că o mai lega de Cioacă doar băieţelul şi că regretă faptul că nu l-a cunoscut mai devreme pe amantul său.

Arestat din 5 decembrie 2012

Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012. Pe 30 ianuarie, poliţistul a fost transferat la Penitenciarul Colibaşi. El este acuzat că şi-a omorât şi tranşat soţia, apoi a şters toate urmele atât de bine încât anchetatorii nu reuşesc să găsească corpul femeii nici după şase ani. Pe perioada procesului, copilul celor doi, Partick (8 ani) a fost dat în grija surorii poliţistului, spre nemulţumirea mamei Elodiei care ar fi vrut să-şi crească nepotul.

Mai multe