Click!MANIA a premiat peste 500 de români în 7 zile

3 martie 2016 19:42   Național
Ultima actualizare:

Cel mai iubit concurs din presă s-a întors cu mii de premii pentru cititorii săi fideli. În prima săptămână de concurs, Click!MANIA a premiat peste 500 de norocoşi. Lozurile le-au adus bani, telefoane, tablete, electrocasnice şi multe alte cadouri.

Ultimul Click! de pe tarabă i-a adus lui Nicolae Stanciu, din Giurgiu, 5.000 de lei. Şi constănţeanul Vasile Sterea a avut norocul să pună mâna tot pe un loz de 5.000 de lei. Bucurie mare a fost şi-n casele a cinci români care au câştigat câte 1.000 de lei. Alţi 30 de cititori fideli s-au ales cu câte 300 de lei, iar trei norocoşi au câştigat câte un aspirator. „Mulţumesc, Click! E primul meu câştig! O să plătesc utilităţile şi aşa mai salvez bani din pensie”, ne-a spus bucureşteanul Nicolea Radu, care a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat. Click!MANIA a mai dat 7 tablete şi 4 telefoane, dar şi gadget-uri de ultimă generaţie (tastatură, mouse, stick).

Cititorii noştri au mai câştigat zece seturi cu ibric şi râşniţă, dar şi patru set-uri de vase de gătit. „Abia aştept să ajung acasă s-o rog pe soţie să-mi facă nişte clătite cu gem. Sunt preferatele mele! Acum că-i duc oalele câştigate va trebui să-mi facă mai des”, ne-a spus zâmbind Florentin Condilă, care a câştigat un set cu trei vase Delimano. Aproape 100 de cititori fideli vor primi gratuit timp de o lună ziarul Click!, după ce au găsit lozurile cu abonament. Cumpără Click! zilnic şi te poţi număra şi tu printre câştigători. Avem peste 10.000 de premii pentru tine!

Mai multe