Click!MANIA: «Banii de la Click! sunt pentru mama mea»

15 martie 2016 22:46   Național
Ultima actualizare:

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Cel mai iubit concurs din presă face fericiţi tot mai mulţi cititori fideli. Cel mai râvnit loz, care îţi aduce o super-maşină, nu a fost încă descoperit de nimeni.

Adina Drăgan (33 de ani) spune că mama ei este cea care cumpără ziarul Click! în casă şi că ea preferă să-l citească online. “De data asta m-a rugat să-i iau eu ziarul şi am avut mână norocoasă. Să stiţi că nu am crezut în viaţa mea în câştiguri nemuncite. Acum am şi eu încredere în astfel de concursuri”, ne-a spus tânăra, care lucrează ca economist. Lozul Click!MANIA i-a adus 300 de lei, bani pe care îi va da mamei ei. “Banii vor ajunge la mama. Cred că o să-i cumpere ceva nepoatei!”, a conchis bucureşteanca. Florente Craiu (69 de ani) nu ratează nici un număr din ziarul lui preferat. Bucureşteanul spune că  îi plac paginile de Sport şi integramele. „Click! mi-a adus primul câştig din viaţa mea. E ziarul meu preferat şi mă bucur că în sfârşit mi-am văzut şi eu numele pe lista câştigătorilor”, ne-a spus pensionarul.

Premiul va rămâne în familie, mai ales că Florente este şi cafengiu înrăit. „Abia aştept să ajung acasă să le testez. O să iasă o cafea trăsnet”, a conchis câştigătorul nostru. Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit peste 10.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei.

Click! spune

Click!MANIA a premiat peste 1.500 de români. Doi norocoşi au câştigat câte 5.000 de lei, iar alţi 13 s-au ales cu 1.000 de lei. Aproape 100 de cititori fideli au câştigat câte 300 de lei, iar 24 de cititori au telefon nou de la Click! S-au mai dat 19 tablete şi zece seturi de vase de bucătărie. Lozul Click!MANIA le-a mai adus cititorilor fideli patru aspiratoare şi peste 200 de abonamente la ziarul Click! pe o lună.

Mai multe