Cluj: Monica Anghel şi Bogdan Miu au dat deşteptarea de pe terasă

27 mai 2011 13:43   Național
Ultima actualizare:

Aşezaţi pe balansoare, cu căştile pe urechi şi microfoanele în mână, cei doi i-au antrenat pe clujeni în discuţii despre TIFF, Zilele Clujului, dar şi partea mondenă a fotbalului. Au făcut, de exemplu, o comparaţie între divorţul lui Arpad Paszkany, patronul echipei de fotbal CFR 1907, şi cel al lui Cristian Borcea, directorul general al Clubului Dinamo.„A fost o experienţă unică, pentru că a fost pentru prima dată când am făcut această emisiune în aer liber", a declarat Bogdan Miu. „Contează foarte mult să vezi cine îţi sunt ascultătorii. Turneul acesta ne-a motivat foarte mult să încercăm să cunoaştem cât mai mulţi dintre cei care ne sună, de exemplu", a spus Monica Anghel.

Cântăreaţa şi actriţa se declară şi un pasionat om de radio, de care nu a dorit să se lase nici măcar atunci când, aflată în luna a şaptea de sarcină, din motive medicale, a fost obligată să stea în pat. „Colegii mi-au făcut un mini-studio casă, astfel încât să pot face emisiunea şi în acest condiţii. Pentru mine contează foarte mult echipa cu care lucrez. Mă simt bine în această echipă", a mărturisit Monica Anghel. Matinalul „Deşteptarea" de la Europa FM emite în acestă formulă, cu Monica Anghel şi Bogdan Miu, de trei ani.

Clujul a fost cea de-a opta oprire în turneul lor prin ţară. Cei doi urmează să mai dea „Deşteptarea" din Iaşi (3 iunie) şi din Sibiu (10 iunie).

Mai multe