CONCURS «Uraaa, mă duc în Malta! Mulţumesc, Click!»

11 iunie 2013 16:52   Național
Ultima actualizare:

“Spune-mi ce citeşti, ca să-ţi spun ce câştigi!”. Fie că au participat online sau au trimis taloane la redacţiei, cei mai norocoşi dintre cititorii ziarului nostru au început să-şi revendice premiile. Ei sunt primii trei câştigători ai concursului “Click! îţi dă vacanţa!”, care vor face plajă în Malta şi pe litoralul românesc.

7 iunie a fost o zi norocoasă pentru braşoveanul Virgil-Mihail Miron! Bărbatul (53 de ani) şi-a încercat norocul şi a trimis talonul de concurs pe adresa redacţiei. A doua zi, mare i-a fost mirarea când şi-a văzut numele printre câştigători. "Nu mi-a venit să cred. Mi-am sunat nevasta să-i dau vestea şi mi-a spus să nu mai fac glume. Până nu a văzut ziarul nu m-a crezut", ne-a declarat Virgil, care acum îşi face bagajele pentru un sejur în Malta.

Malta- Miron Virgil Mihail - Braşov

Malta- Lazea Iosif Felix -Timişoara

Litoralul românesc- Apostol Alexandra - Iaşi

Pentru Iosif-Felix Lazea vacanţa a picat la ţanc. Timişoreanul (32 de ani) avea deja programată o vacanţă de două săptămâni la mare. "Mai bine nici nu se putea. O să stau la noi la mare şi apoi plec în Malta. Mulţumesc ziarului pentru vacanţă", ne-a spus tânărul încântat. Norocoasă a fost şi ieşeanca Alexandra Apostol (26 de ani), care a câştigat un sejur pe litoralul românesc. "Va fi super-tare. Ne vom distra şi vom face plajă toată ziua", ne-a declarat studenta, care îşi va lua şi fratele în vacanţă.

Mai multe