Condamnat pentru a doua oară la închisoare pe viaţă! Ce faptă îngrozitoare a comis

23 iunie 2016 17:51   Național
Ultima actualizare:

Bestia s-a dezlănţuit! Fănel Milea (53 de ani) a ucis din nou, după ce, la începutul anilor ’90, fusese condamnat la închisoare pe viaţă fiindcă omorâse doi bătrâni. Anul trecut, el a violat şi a ucis o femeie de 83 de ani, iar magistraţii l-au condamnat din nou la închisoare pe viaţă.

Originar din comuna brăileană Viziru, Milea a fost lăsat în libertate, pentru bună purtare, după ce a petrecuse două decenii după gratii. Pe 21 iunie 2015, la scurtă vreme după ce părăsise puşcăria, Milea a dat buzna în casa de unei femei de 83 de ani din satul Gura Călmăţui. Deşi se deplasa cu greutate, Vasilica Grosu a luptat cu disperare pentru viaţa sa. Milea a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele, apoi a violat-o. Agresorul a continuat s-o izbească în cap şi în torace, provocându-i rupturi ale organelor vitale, leziuni care aveau să provoace decesul bătrânei.

Magistraţii Tribunalului Brăila l-au condamnat recent pe Fănel Milea la detenţie pe viaţă, pentru viol şi omor calificat. Sentinţa nu e definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Mai multe