Contestatarul lui Liviu Dragnea, Mihai Chirica, a rămas fără funcții în PSD

22 februarie 2017 9:32   Național
Ultima actualizare:

Zi cu emoții pentru Mihai Chirica, primarul Iașului. Astăzi s-a întrunit Comitetului Executiv al PSD ca să discute excluderea acestuia din partid. El spune că nu poți pedepsi un om care spune adevărul.

UPDATE: Mihai Chirica va rămâne fără funcție de conducere în partid, potrivit Digi24.

”Cine nu e cu mine, e împotriva mea”. Asta este zicala după care se ghidează și Liviu Dragnea. Supărat că Mihai Chirica, vicepreședintele PSD, a îndrăznit să spună că modul lui dictatorial de a conduce partidul a apus, l-a făcut să acționeze în consecință.

Astăzi se întrunește Comitetului Executiv al PSD care va stabili soarta edilului de la Iași.

”Nu rămân indiferent la derapaje”

”Vremea măsurilor staliniste a încetat în 1989. Atâta timp cât un om nu este sută la sută pe principiul <capul plecat sabia nu-l taie>, nu însemnă că este un om care nu reflectă o conduită politică corectă. Am reflectat şi voi reflecta în continuare o conduită politică corectă faţă de PSD, fără să perturb actul de guvernare şi actul de conducere al acestui partid, dar fără să rămân indiferent la lucrurile care înseamnă derapaje”, a declarat Chirica pentru gândul.info.

Tot el este omul care a avut curajul să-l critice pe Dragnea în mod public și să-l declarate vinovat de căderea partidului în sondaje, în urma emiterii OUG 13 peste noapte.

Surse din cadrul partidului au spus pentru Digi 24 că e posibil ca primarul să nu fie dat afară din partid, ci doar să rămână fără funcții. În prezent, acesta este vicepreședintele PSD și președintele filialei Iași.

Mai multe