Continuă căutarea marinarului dispărut. Aviz către navigatori: „Urmăriţi orice mişcare“

9 mai 2013 6:21   Național
Ultima actualizare:

Autoritatea Navală Română (ANR) a emis aviz către marinarii aflaţi pe toate navele din zonă, pentru a urmări cu atenţie zona lor de navigaţie, în speranţa că vor observa vreun semn despre marinarul căzut de pe pilotina Canal Service.

ANR a transmis echipajelor să raporteze orice eveniment referitor la incident. În seara de marţi, 7 mai, ora 22.02, a fost sesizată dispariţia unui marinar de pe pilotina CS 14, aparţinând Canal Service. Omul a căzut în apă în timpul manevrei de acostare a pilotinei la scara de pilot aflată în bordul babord al M/V Inventana.

Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare şi Poliţia de Frontieră au suspendat traficul în zonă şi conform procedurii, au fost solicitate nave de intervenţie în zonă.

Acţiunile de căutare a marinarului au continuat pe tot parcursul noptii, dar fără rezultat. La primele ore ale dimineţii, actiunile de scotocire au crescut ca intensitate şi ca acoperire a suprafeţei de căutare.

Au fost solicitate elicoptere de survol la joasă altitudine ale Poliţiei şi Armatei, precum şi al SMURD, informează adevarul.ro.

Mai multe