Copil de 1 an şi 9 luni dispărut dintr-un sat din Bacău, găsit la 2 km distanță

16 septembrie 2016 9:46   Național
Ultima actualizare:

Panică joi într-un sat din Bacău. Un copil de 1 an si 9 luni a disparut din localitate, după ce a fost lăsat de mama lui dormind. Potrivit știrileprotv.ro, micuțul a fost găsit după șapte ore, la 2 km distanță.

Incredibil este faptul că după întoarcerea acasă a copilului, vecinii au povestit că micuțul se întâlnise cu bunicul său în timp ce hoinărea pe stradă, dar acesta nu l-a dus acasă, ci și-a văzut de drum. 

Mama este cea care a dat alarma după ce s-a întors de la magazinul din sat și nu a mai găsit copilul. Imediat a cerut ajutorul vecinilor și când a văzut că nu dă de urma micuțului a apelat la autorități. Cum în apropiere este râul Trotuș, iar căutările păreau zadarnice, familia a trecut prin clipe de coșmar

Pentru găsirea minorului, polițiștii au folosit un câine special antrenat pentru căutări. După șapte ore, micuțul a fost găsit dezorientat și înfometat de o bătrână într-un sat învecinat, Motocești, la doi kilometri distanță de casa părintească.

Baiatul are o soră în vârstă de șapte ani, iar mama lor este însărcinată. Cei de la Protecția Copilului vor face o anchetă, pentru a verifica dacă micuții sunt îngrijiți corespunzător.

Mai multe