Copil de 13 ani, atacat brutal cu un ac în plină stradă

21 august 2012 15:13   Național
Ultima actualizare:

S-a întâmplat luni seară, în jurul orei 21.30, iar copilul a fost înţepat de mai multe ori în zona antebraţului şi braţului stâng.

Şocaţi de acest incident, părinţii şi-au dus copilul la spital şi au sesizat şi Poliţia.„Minorul a fost acostat de către un bărbat pe care îl cunoaşte din vedere şi care, fără nici un motiv, l-a lovit cu pumnul în zona feţei, după care l-a înţepat de trei ori în braţul stâng", se menţionează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Mama copilului este încă în stare de şoc şi se teme de ceea ce este mai rău.

„Era foarte speriat, a strigat după ajutor. S-a trântit în el, a scos un ac, l-a înţepat în biceps, în mânuţă, în deget, i-a perforat degetul cu acul, i-a tras cu pumnul", a declarat mama copilului.

Agresorul a fost identificat în persoana lui Gheorghe B., de 31 de ani, din Plopeni, persoană cunoscută cu afecţiuni psihice.

Ciudat este că după ce a fost audiat de poliţişti, bărbatul a fost lăsat să plece acasă.

Părinţii copilului se tem de ceea ce este mai rău şi speră ca autorităţile să ia măsura internării agresorului într-un centru specializat până nu este prea târziu.

De asemenea, părinţii minorului îi vor face acestuia mai multe teste pentru a afla dacă n-a fost infestat cu vreo boală.

Mai multe