Copil grav rănit la ora de sport, după ce a fost pus să facă lupte

9 februarie 2016 12:39   Național
Ultima actualizare:

Incredibil! Un elev de 11 ani a ajuns la spital cu mâna ruptă şi umărul dislocat, după ce a fost pus să facă lupte la ora de sport. Incidentul s-a petrecut la Şcoala Gimnazială “Iorgu Radu” din Bârlad.

Profesorul Răducu Voinea le-a sugerat copiilor să facă lupte greco-romane la ora de sport. Asta în timp ce el vorbea a telefon. Băiatul de 11 ani a fost grav accidentat de colegul de luptă, care s-a urcat cu picioarele pe mâna lui, pentru cã “aşa a văzut el la televizor luptele” şi a început sã sară pe ea, scrie vremeanoua.ro. Mâna copilului a fost ruptă atât de rău, încât medicii au fost nevoiţi să-i pună două tije.

Plângere penală pentru conducerea şcolii şi pentru profesor

Tatăl elevului rănit a precizat că va face plângere penală atât profesorului de sport, cât şi conducerii şcolii, pentru suferinţa copilului său şi pentru ca alţi copii să nu păţească la fel.

Directorul şcolii a chemat un taxi pentru a duce copilul la spital, în loc de ambulanţă, spre marea supărare a părinţilor.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judeţean (SJ) Vaslui a declanşat o anchetă, urmând ca profesorul Rãducu Voinea să dea socoteală pentru ceea ce s-a întâmplat în timpul orei de sport cu clasa a IV-a.

Mai multe