Copil salvat după ce a fost mort o oră!

17 martie 2014 20:14   Național
Ultima actualizare:

A avut zile! Asta spun oamenii din oraşul Anina, judeţul Caraş-Severin, despre un băieţel de 6 ani care a ajuns mort, ieri dimineaţă, la spital. Medicii s-au luptat mai bine de o oră să-l readucă la viaţă şi au avut parte de o minune. Copilul şi-a revenit!

Momente cumplite, ieri dimineaţă, pentru o familie din Anina. Săraci, oamenii au plecat, ca de obicei, să caute fier vechi, pe care să îl vândă apoi şi să facă rost de bani.

L-au luat cu ei şi pe băieţelul lor, de 6 ani, şi au mers la fosta mină din oraş. La un moment dat, micuţul s-a dezechilibrat şi a căzut într-un bazin cu apă, adânc de 5 metri. Tatăl a sărit imediat să îl salveze şi a reuşit să-l scoată la suprafaţă, dar copilaşul nu mai respira.

Disperaţi, oamenii au chemat ajutoare. Medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat primul-ajutor copilului, dar  acesta nu dădea semne să-şi revină. Când a ajuns la Spitalul din Reşiţa, nu mai avea semne vitale, spun medicii. Totuşi, aceştia au făcut tot posibilul să îl readucă la viaţă.

După mai bine de o oră, inima micuţului a început, din nou, să bată. Părinţii care au stat cu sufletul la gură în tot acest timp, au spus că au parte de un miracol. 

Mai multe