Copila care şi-a înjunghiat bunica, gasită! Era îndrăgostită de tatăl ei, cu care întreţinea relaţii sexuale

17 august 2018 17:14   Național
Ultima actualizare:

Noi amănunte înfiorătoare în cazul fetiţei de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica ies la iveală. Fata, dată dispărută după ce a comis oribila faptă, a fost găsită în Oradea joi seară şi internată într-un centru de minori. Potrivit mamei sale, fata şi-a înjunghiat cu sânger ece bunica ăentru că aceasta nu o lăsa se se întâlnească cu tatăl ei, cu care obişnuia să întreţină relaţii sexuale.

Copila de 13 ani care și-a înjunghiat bunica a fost găsită și internata într-un centru de minori al D.G.A.S.P.C. Bihor. Ea era căutată de oamenii legii din data de 11 august, atunci când a dispărut după ce a comis fapta reprobabilă. Din fericire, preadolescenta este nevătămată, dar va fi examinată de medicii psihiatri pentru a stabili împrejurările în care a săvârşit acţiunea. 

Motivul pentru care fata şi-a înjunghiat bunica a fost faptul că aceasta nu îi permitea să coboare în faţa blocului pentru a se întâlni cu tatăl său. Potrivit mamei fetiţei, copila întreţinea relaţii sexuale cu tatăl său şi dezvoltase sentimente nefireşti pentru acesta. „El a intreținut relații sexuale cu Abigail. Chiar și Abigail a confirmat asta însă după și-a revocat cuvintele. Dragul de a-i lua apărarea ți sacrificiul…deci ceea ce face ea pentru el, face doar o persoana care e îndrăgostită", susţine mama fetei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului acuzat de faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu minora în vârstă de 13 ani.

Medicii au veşti bune despre starea de sănătate a bunicii care se află în afara oricărui pericol, în ciuda rănilor care i-au fost produse de propria nepoată. 

Mai multe