Costeluş Căşuneanu, şofer de lux pentru Seal

1 decembrie 2012 15:50   Național
Ultima actualizare:

Seal a sosit în România miercuri, chiar în ziua în care trebuia să concerteze la Sala Palatului. Deşi a anulat spectacolul, a poposit peste noapte la Bucureşti şi a plecat abia a doua zi.

Chiar dacă n-a mai cântat pentru bucureşteni, solistului i-a fost plătit onorariul de 80.000 de euro şi cazarea la hotelul de 5 stele Radisson. În plus, a avut şi şofer de lux.

Mare ne-a fost uimirea să-l descoperim pe Costeluş Căşuneanu, băiatul „Regelui asfaltului", în ipostaza de şofer al lui Seal. După ce i-au fost încărcate bagajele într-un Mercedes, britanicul s-a urcat în maşina lui Căşuneanu junior, împreună cu Marcel Avram, şi au pornit către aeroportul Băneasa.

Pe parcusrul drumului, Seal a fost foarte zâmbitor, de parcă ar fi uitat că a lăsat vreo 2.000 de oameni cu ochii în soare, iar pe organizatori, mai săraci cu vreo 150.000 de euro, după cea le-a luat şi onorariul, şi i-a lăsat şi fără banii investiţi în promovarea evenimentului. Totuşi, a făcut un om fericit, pe Costeluş Căşuneanu, căci nu e de ici, de colo, să fii şoferul unui star şi nici să respiri acelaşi aer cu un artist care are în palmares trei premii Grammy. Bravo, Costeluş! Să sperăm că ţi-a lăsat şi autograf şi ai reuşit să te pozezi cu el!

Mai multe