Credea că e însărcinată, dar în loc de bebeluş medicii au descoperit altceva

15 aprilie 2015 10:42   Național
Ultima actualizare:

O femeie care credea că este însărcinată a fost distrusă să afle că "burtica de gravidă" era de fapt o tumoare de 5 kg. Mădălina Neagu, în vârstă de 42 de ani, a crezut că a intrat în travaliu când a ajuns la spital cu dureri abdominale imense.

După ce i-a făcut mai multe teste, medicii de la Spitalul Judeţean din Botoşani au descoperit cu stupoare că femeia avea o tumoare în uter. 

"Femeia ne-a spus spus că e gravidă, aşa că am crezut că e vorba de complicaţii ale sarcinii. Burta ei era similară cu una a unui femei gravide în nouă luni, nu am avut motive să ne îndoim de spusele ei", a povestit medicul Dorin Scladan, potrivit mirror.co.uk. 

După ce au făcut mai multe teste, doctorii au operat-o pe femeie. Intervenţia, care a durat câteva ore, a fost una complicată, dar femeia se va recupera complet, spun medicii. Ea se află acum la terapie intensivă. 

"Nu vedem des o astfel de tumoare, de aşa o mărime şi într-o astfel de locaţie. E o tumoare record pentru acestă regiune în ultimii 15 ani", a mai adăugat medicul. 

Mai multe