Crimă cu motiv aberant în Prahova. Un tânăr de 22 de ani, tatăl a doi copii, înjunghiat de prietenii de pahar

4 ianuarie 2021 17:37   Național
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Prahova, tatăl a doi copii, a fost ucis în noaptea de sâmbătă spre duminică, chiar de către „amicii” cu care a ieșit să petreacă, pe fondul consumului excesiv de alcool.

Crima s-a petrecut într-o comunitate rău famată din comuna Dumbrava, după ce victima şi amicii săi au organizat o petrecere, unde au fost consumate băuturi alcoolice. Potrivit apropiaților, motivul care a stârnit scandalul ar fi fost victima care ar fi aruncat scrum de țigară în mod intenționat într-un pahar plin cu alcool, probabil care aparținea cuiva.

Deși a plecat inițial din casa în care a fost organizat cheful, tânărul a fost ulterior prins şi bătut cu bestialitate chiar în centrul comunei. Agresorii au folosit bâte (ţambre rupte dintr-un grad), obiecte metalice (lanţuri, spun unii martori) şi în cele din urmă un cuţit. Bărbatul a fost înjunghiat în abdomen și a supravieţuit atacului, însă doar pentru câteva minute. A murit la scurt timp în ambulanţă, în drum spre spital. 

Ucigașii au încercat să scape susținând că acesta s-ar fi sinucis. Medicul care a intervenit la caz a realizat însă că rana din abdomen, dar şi restul leziunilor de pe întreg corpul nu ar fi avut cum să fie produse prin autoagresiune şi a alertat poliţia. 

Într-o primă fază a cercetării, poliţiştii au luat la audieri patru bărbaţi, fără să ştie care dintre aceştia este şi autorul crimei. A fost vorba despre tineri de 16, 18 şi 20 de ani, care au participat la petrecere.

Aceștia au negat că ar fi implicați şi au sugerat că prietenul lor şi-a înfipt singur cuţitul în burtă. N-au ştiut însă să explice cum a reuşit victima să-şi facă rănile pe spate.

Poliţiştii au reţinut un suspect de omor, un bărbat în vârstă de 20 de ani, despre care există probe că ar fi fost cel care şi-a înjunghiat prietenul. Bărbatul ucis era tatăl a doi copii, unul de doar câteva luni, iar cel de-al doilea nici măcar nu a împlinit doi ani, informează Adevărul.ro.

Mai multe