Crimă din gelozie la Vaslui. Un bătrân a fost omorât cu un par, de vecinul său

8 mai 2013 10:41   Național
Ultima actualizare:

Omorât în bătaie de un tânăr gelos. Aşa şi-a găsit sfârşitul un bărbat de 63 de ani din Vaslui. Tânărul şi-a ieşit din minţi după ce nevasta lui i s-a plâns că bătrânul o hărţuieşte sexual.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani a poftit la nevasta altuia şi de aici i s-a tras moartea. Femeia s-a plâns soţului ei, de 23 de ani, că vecinul o hărţuieşte de fiecare dată, intră peste ea în casă şi îi cere să îi facă un copil. Când cei doi bărbaţi s-au întâlnit a izbucnit scandalul.

Potrivit România TV, tânărul de 23 de ani i-a făcut reproşuri vecinului şi i-a cerut să-i lase nevasta în pace, dar s-a trezit cu un pumn în faţă. De aici până la o tragedie nu a fost decât un pas. Cei doi s-au luat la bătaie, iar tânărul a pus mâna pe o bucată de lemn şi l-a lovit pe bătrân în zona toracică. Acesta s-a prăbuşit, iar vecinii l-au găcit câteva ore mai târziu, mort.

În urma necropsiei s-a stabilit că bătrânul a avut o moarte violentă, iar tânărul de 23 de ani, care este tatăl a doi copii, este cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Mai multe