Crimă groaznică în Vaslui! O femeie şi-a ucis soţul în timp ce acesta făcea mâncare

9 septembrie 2012 7:24   Național
Ultima actualizare:

O femeie din satul Soleşti, judeţul Vaslui, şi-a omorât soţul noaptea trecută, după o dispută la beţie.

Cei doi erau băuţi şi au început să se certe aşa cum făceau frecvent, după spusele vecinilor.

La un moment dat, concubinul femeii a tăiat un iepure şi s-a dus să-l gătească în bucătărie. În acest timp, cei doi se certau, se înjurau şi îşi aduceau tot felul de jigniri. Scoasă din fire, femeia a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat în piept. Acesta a murit pe loc.

"Au tăiat un iepure şi au început să facă mâncare. Apoi au început să se certe, aducându-şi jigniri reciproce. El, victima, a împins-o pe autoare, după care ea a pus mâna pe cuţitul cu care a tăiat carnea şi i-a aplicat o lovitură de cuţit în piept", au declarat organele de poliţie.

Cei doi erau cunoscuţi în sat pentru patima pe care o aveau pentru alcool, dar mai ales pentru scandalurile şi certurile dintre ei. La crimă a asistat şi băieţelul femeii, în vârstă de trei ani.

"Bărbatul a murit în foarte scurt timp, cel mai probabil fiind înjunghiat în inimă. La întreaga scenă a asistat şi copilul în vârstă de trei ani al celor doi concubini, băiatul fiind preluat de reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui. Femeia, care a afirmat că este însărcinată, a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată judecătorilor Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestare preventivă sub acuzaţia de omor", a declarat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Femeia regretă acum ce s-a întâmplat, dar spune printre lacrimi că viaţa ei alături de bărbatul ucis era un coşmar: "Mă bătea mereu, mă făcea în toate felurile", a mărturisit ea.

După crimă, băieţelul de trei ani al celor doi a fost dus la un centru de plasament, acolo unde se află de mai mult timp alţi patru copii ai femeii.

Mai multe