Crimă înfiorătoare la Vaslui. Minoră de 14 ani ucisă şi aruncată într-un şanţ

7 mai 2017 13:52   Național
Ultima actualizare:

O minoră de 14 ani, din localitatea vasluiană Ghergheşti, a fost găsită strangulată ieri, la trei zile după ce a dispărut. Cadavrul fetei a fost descoperit la într-un şanţ din comuna vecină.

Cercetările în cazul fetei scot la iveală detalii terifiante. Crima a avut loc în timp ce mama adormise din cauza beţiei în casa criminalului, unde ajunsese cu fiica sa să o mărite cu cel ce avea să o ucidă, scrie adevarul.ro.

Rudele victimei au povestit anchetatorilor, că minora, care locuia în comuna vecină la Ghergheşti, a fost dusă de mama sa în data de 3 mai la familia criminalului, intenţionând să-şi mărite fiica minoră cu acesta.

Pe tot parcursul zilei, femeia a consumat băuturi alcoolice, astfel că la un moment dat a adormit într-una dintre camere. Văzând că mama sa doarme, fata i-a spus “peţitorului” că pleacă acasă, pentru că a doua zi urma să meargă la şcoală.

Acesta s-a oferit să o conducă acasă, însă pe drum i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale, însă minora a refuzat, astfel că într-un exces de furie şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a strangulat-o. A aruncat victima într-un desiş, ulterior revenind la domiciliu, potrivit sursei citate mai sus.

Criminalul a fost reţinut de poliţişti

A doua zi, criminalul, în vârstă de 20 de ani, i-a spus femeii că fata ei a plecat acasă şi că el a condus-o doar până la jumătatea drumului. Când a ajuns acasă şi nu a găsit-o, femeia a anunţat Poliţia.

Medicii legişti urmează să stabilească cauzele exacte ale decesului şi dacă minora a fost şi victima infracţiunii de viol.

Principalul suspect a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat în faţa judecătorilor Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

Mai multe