Crimă oribilă în Mehedinți. Și-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuțit

14 mai 2018 17:44   Național
Ultima actualizare:

Un tânăr din Drobeta Turnu Severin a fost reținut de polițiști sub acuzația că și-a omorât tatăl cu 20 de lovituri de cuțit. Tânărul de 23 de ani este cunoscut cu probleme psihice și a fost adus recent din Danemarca de părinții săi, îngrijorați că acesta își întrerupsese tratamentul.

Un tânăr de 23 de ani din Drobeta Turnu Severin este suspectat că şi-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuţit, după ce mama lui a plecat de acasă, la cumpărături. Tânărul a fost încătuşat şi se află în custodia Poliţiei, scrie News.ro.

Tânărul, cunoscut cu probleme psihice, a fost internat în spitalul de boli psihice de la Gătaia, din judeţul Timiş. În urmă cu două săptămâni, acesta s-a externat şi a plecat în Danemarca. Părinţii, îngrijoraţi că tânărul şi-a întrerupt tratamentul, l-au adus acasă.

Luni, 14 mai, înainte de orele prânzului, mama a plecat de acasă, la cumpărături, iar la întoarcere şi-a auzit fiul strigând şi şi-a găsit soţul înjunghiat, însă încă în viaţă.

Femeia a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar până când poliţiştii şi medicii au sosit, bărbatul a decedat. Poliţiştii au găsit şi arma crimei, un cuţit. Tânărul a fost încătuşat şi se află în custodia poliţiei judeţului Mehedinţi.

Mai multe