Crimă șocantă în Argeș. Un bărbat l-a strangulat pe amantul soției folosind chiloții femeii

31 mai 2021 1:07   Național
Ultima actualizare:

Scandal de poveste din gelozie, încheiat cu o crimă în comuna argeșeană Cetățeni. Un bărbat în vârstă de 47 de ani l-a omorât pe amantul soției, strângându-l de gât cu o pereche de chiloți ai femeii.

Criminalul și soția sa cu șapte ani mai mică aveau împreună doi copii. Numai că partenera lui de viață a plecat în Spania și acolo l-a întâlnit pe un bărbat de aceeași vârstă cu care a început o relație. Periodic, femeia pleca la amant după care se întorcea acasă.

Ce a făcut un bărbat ca să scape de amantul soției

Triunghiul amoros era știut în tot satul Cetățeni. A funcționat până joi noapte când femeia și-a făcut bagajele și a plecat iar la amantul care o aștepta. Soțul încornorat nu a mai suportat să-și împartă nevasta cu altul și s-a luat la bătaie cu celălalt bărbat după ce i-a surprins împreună prin sat."Cei doi s-au bătut pe un câmp iar femeia a fugit, dar fără să anunțe pe cineva de incident sau să sune la 112. Serviciul de urgență a fost însă apelat de către o tânără a cărei casă este aproape de zona în care se băteau soțul și amantul și a fost deranjată de scandalul dintre cei doi", au explicat ulterior polițiștii pentru antena3.ro. Un echipaj a ajuns la locul indicat de femeie în câteva minute însă cum nu a găsit pe nimeni și nu se mai auzeau zgomote agenții au plecat. A doua zi, amantul a fost găsit decedat iar lângă el se aflau o pereche de chiloți de femeie. Cercetările au descoperit că soțul îl omorâse pe rivalul său strângându-l de gât cu lenjeria intimă a nevestei necredincioase.

Citiți și

Ce pedeapsă a primit asasinul gelos care şi-a măcelărit fosta iubită în centrul Timişoarei

Un bărbat din Bistrița a rănit amantul soției cu un cuțit în zona genitală. Cum s-au petrecut faptele

Mai multe