Crimă șocantă în Grecia. Trei hoți au omorât o femeie și l-au torturat pe soțul ei în fața copilului de 11 luni

12 mai 2021 15:16   Național
Ultima actualizare:

Scene terifiante într-o locuință dintr-o suburbie a Atenei. Trei hoţi au ucis marţi o tânără mamă în faţa copilului ei de 11 luni, iar soţul acesteia a fost legat și torturat pentru a spune unde sunt banii și bijuteriile familiei. Suspecții au reușit să plece cu bijuterii în valoare de 21.500 de lire sterline și 13.000 de lire sterline bani gheață

Potrivit presei britanice preluată de stiridiaspora.ro, tragicul incident s-a produs în Glyka Nera, o suburbie din Atena. Hoţii au pătruns în forță în casa familiei şi au legat proprietarii, Babis, un bărbat de 33 de ani și Caroline, o tânără de 20 de ani, fără să le pese de plânsetul copilului în vârstă de 11 luni. Au urmat ore de coșmar pentru membrii familiei.

Ce a descoperit poliția greacă despre hoți

Cei trei au ucis întâi câinele familiei și l-au înfipt în gard. Apoi i-au legat pe cei doi și au început să-I bată. Când au văzut că bărbatul, un pilot în vârstă de 33 de ani rezistă, au început să o tortureze pe Caroline. După o oră aceasta a cedat și a spus unde sunt ținute obiectele de valoare și banii. Tânăra a fost apoi ucisă, sugrumată de unul dintre ei. După mai multe ore, pilotul a reușit să se elibereze și a chemat poliția și echipele de prim-ajutor dar pentru soția sa nu s-a mai putut face nimic. Paguba este imensă potrivit anchetatorilor și se pare că hoții au acționat la pont. Suspecții au reușit să fugă cu bijuterii în valoare de 21.500 de lire sterline, 13.000 de lire sterline în numerar. Guvernul grec a emis o recompensă de 300.000 de euro (258.000 de lire sterline) pentru orice informaţii relevante în acest caz pentru prinderea hoţilor. Femeia decedată este născută în Grecia, dar avea un paşaport britanic, a anunțat poliţia.

Citiți și

Șase români sunt judecați în Franța pentru că au omorât trei oameni în timpul unui jaf

Criminalul taximetristului român, ucis la Londra, e un puști de 15 ani

Mai multe